Master Scan

De Master Scan richt zich op oprechte vragen van ondernemers en op vastgelopen veranderingstrajecten. Aangezien ca. 70 % van de transitietrajecten mislukt (bron: Intermediair 2011) is het voor u géén reden om dit traject wél aan te gaan. U bent verstandig en wilt u er alles aan doen de faalfactoren op voorhand te elimineren.

Vanuit een jarenlange ervaring in organisaties en in het werken met mensen voel ik snel aan wat er speelt. Ik doorzie waar het werkelijk om draait en wat belangrijke criteria zijn en help mensen duidelijk te maken wat er nodig is. Ik leer u zelf inzicht te krijgen in dat wat nodig is om de voorgenomen verandering in te zetten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ervaring, kennis en inzichten in mensen en organisaties. Ik help u te leren het zelf te doen: een ‘betere veranderaar’ te worden bij transformatieprocessen die kunnen leiden tot:

• bewustworden vanuit visie, de succesfactoren, realiteit, blokkades en faalfactoren
• samenstellen uit organisatie van een ’veranderteam’ met sterk ‘urgentiegevoel’
• ontwikkelen veranderingsstrategie, gericht op hart en geest; op gevoel én ratio!
• ontwikkelen urgentiebesef en draagvlak door communicatie, coaching & training
• ont-wikkelen van competenties én persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden
• opzetten actieplan van voorgenomen veranderingen en dit helder communiceren
• neutraliseren van menselijke weerstanden valse prioriteiten (‘urgentiedoders’)
• implementeren, vervolgens consolideren en gelijkmatig verankeren in de cultuur

Aanpak
De Master Scan werkt met dat wat er is, niet met vooropgezette modellen! Het uitvragen en doorvragen naar het ‘Waarom van de verandering’ staat centraal. Tevens werk ik met universele principes en zet de techniek organisatieopstellingen in waar nodig. De voorgenomen transitie wordt als het ware door een persoonlijke “x-ray” gehaald en voorzien van impulsen en diepe inzichten. De kans van slagen van een transitie wordt hierdoor aanmerkelijk vergroot.

Kosten
Master Scan werkt doeltreffend naar de kern van de zaak. In korte tijd weet u wat u te doen staat. U kunt een aanbieding verwachten met een afgebakend budget.

Neem contact op met Jan Busschers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

‘’De snelste weg naar succes is de beste’


- Ynnergy Consultancy -
Ynnergy Consultancy is een onderdeel van Ynnergy, Coaching en Training | Sitemap