Over Jan Busschers

Jan Busschers werkt al meer dan 24 jaar als organisatie-adviseur, interimmanager en personal-coach.  Hij heeft een bouwkundige-architectonische achtergrond in de volkshuisvesting, een praktische instelling en twee rechtse handen. Daarnaast is hij al jaren eerste violist en concertmeester van Kamerorkest Alveare te Veghel. Hij is getrouwd met Maries Ligtvoet en samen hebben zij 3 opgroeiende kinderen in ‘s-Hertogenbosch.

Zijn kracht ligt in de rol van ‘Master Scan’. Als adviseur, trainer, coach en procesbegeleider bij ontwikkelings- en veranderprocessen komt hij tot zijn recht. Het doorvragen naar de kern van het vraagstuk van directies, managementteams en dit voorzien van impulsen zijn zijn specialiteit. Ynnergy Consultancy richt zich op veranderingsmanagement voor en in diverse organisaties.

In samenwerking met zijn partner Maries Ligtvoet, trainer, coach en Pedagoog, is in 2007 Ynnergy opgericht en werkt Jan Busschers tevens aan persoonlijke en relationele vraagstukken van ondernemende mensen om hun te leren ’Aan het roer van hun eigen leven te staan’.

Als Personal coach en Counsellor begeleidt Jan Busschers ondernemende mensen en professionals met als doel hen te helpen 'volledig tot bloei te komen". Lees meer over het zakelijk aanbod van Ynnergy bij de trainingen 'Persoonlijke Doorbraak' en 'Persoonlijke Effectiviteit'.

Lees meer over Ynnergy training & coaching

Ynnergy Consultancy is een onderdeel van Ynnergy, Coaching en Training | Sitemap